APS Group Industry Sdn Bhd
55G, Jalan Pahat H/15H, 40200 Shah Alam
WhatsApp / Call
+601121065983
Khidmat Pelanggan
raja.printkaler@gmail.com

BANNER & BUNTING

Banner atau sepanduk sangat sesuai sebagai alat pemberitahuan Majlis Perkahwinan  di sekitar kampung atau taman perumahan anda. Sesuai untuk digantung di Masjid atau Simpang berhampiran Majlis anda.

Berikut merupakan design-design banner terbaru dari kami:

Kebiasaanya kami beri cadangan kepada pihak pengantin untuk menggunakan size 8×3 kaki per segi (medium size).

Harga banner untuk size ini RM50/sekeping. Jika anda menempah juga kad kahwin dengan kami, kos design banner adalah PERCUMA. Jika hanya menempah banner, kos design bernilai RM30/design sahaja.

Bunting sangat sesuai untuk di gantung pada khemah Majlis Perkahwinan yang paling hadapan. Ia akan memudahkan tetamu yang datang ke majlis anda memastikan mereka di Majlis yang betul. Selalunya ada nama pengantin dan tarikh Majlis tertulis di bunting. Selepas Majlis pasti anda mahu simpan bunting ini sebagai kenangan.

Kami selalu mencadangkan kepada bakal Pengantin menempah dua keping banting 2×5 kaki per segi dengan harga RM50 untuk 2 keping. Sama juga jika anda menempah kad kahwin dengan kami, design bunting adalah PERCUMA.

NOTA: Selalunya design bunting kami akan gunakan tema yang sama dengan kad kahwin. Ia nampak cantik dan mudah untuk tetamu pastikan Majlis anda adalah Majlis yang di cari.

Berminat untuk tempah?

Ya, saya berminat untuk tempah pakej ini.

Berminat untuk tempah?

Ya, saya berminat untuk tempah pakej ini.

Perlukan Bantuan?

Jangan risau kami dapat bantu masalah anda. Hubungi / Whatsapp kami sekarang.

PROMOSI: Anda nak dapat harga kad kahwin MURAH? Hubungi kami 011-2106 5983
+ +
Open chat